2010. október 12., kedd

Finishben a maratoni kihívás!

Már csak 26 óra és vége a Scrap.hu Maratoni kihívás sorozatának. Felkerült az utolsó heti feladat is: az elmúlt négy hét feladatain, cikkein alapuló kvíz, melyre nem csak a maratonistáknak érdemes odafigyelni! A 10 kérdésre 10 helyes választ adó tagok között a ScrapBolt jóvoltából egy Sizzlits sablonkészletet sorsolunk ki.
Irány a kvíz! Vagy egyenesen a maraton, hiszen még több, mint egy nap van hátra. :)

Hogy miket alkottam én? Az első heti kihívás oldalát már korábban megmutattam (monokróm színharmónia, PageMaps vázlat alapján készített oldal).

A második héten két gazdaságos cikkünk is volt, egy a gombokról, Mónika jóvoltából, egy pedig a filc díszekről, Andinak hála.
Én a két témát egy oldalban integráltam, Elsie Flannigan egyik összeállítását liftelve:

A harmadik hét a hibrid alkotások jegyében telt, Veka két szuper cikkel és több freebievel is megörvendeztetetett minket. Megtanította, hogy készíthetünk élethű diacsíkot fotóinkkal és vidám komment címkéket is kaptunk. Én ismét egy oldalt készítetettem a kettőből és megint a kenutúra volt a téma.


A negyedik héten Erika tartott egy Scrap Chatet, szokás szerint kiváló hangulatban. Egy trükkös, forgatható oldalt készítettünk, melyre olyan szuper titkos kommentet írtam, amit még Pali sem láthat teljesen.


Én nagyon jól szórakozatam, remélem, ti is élveztétek ezt az öt hetet. :)