2008. augusztus 5., kedd

Képeslapok Mesi pályázatára

Nem vagyok egy nagy képeslapkészítő ember, ezt régóta tudom. De azért néha elkap a kísértés. Most például Mesi pályázata. Egyrészt elirigyeltem tőle a csodaszép névnapos képeslapot, amit Hanának készített, másrészt a nyeremény egy olyan csoda betűalbum, amit már rég szeretnék én is elkészíteni (szintén Mesi útmutatása alapján), de eddig még nem sikerült összeszedni magam. Szóval remélem, Mizo és a szerencse mellém állnak. ;)

Az első lapon még erősen látszik Mesi művének hatása... pedig nem is szándékos, csak utólag vettem észre. A nagy mintás papír szélét öregítettem, tépegettem, a kisebbik egy öreg, antikváriumban százasért megkaparintott, sárga könyv egy lapja, azon pedig fólia, bélyegzett pillangóval és szitakötővel. :)


Annyira belejöttem, hogy egynél meg sem álltam, készítettem még egy, Szilvisebb, mókásabb darabot is. Ezen Love Elsie bélyegzőket, ATB karton díszt és Junkitz papírt használtam. A fóliára bélyegzett szívet körbefestettem fémes hatású piros akrillal... biztos, ami biztos. :)

Sajnos a fotók nem adják vissza jól a színeket, egész nap borús idő van, így vakuval kellett fotóznom. :(

4 megjegyzés:

Szunyo írta...

Nagyon klasszak lettek, tényleg a második vagy igazán Te. :DD
Vidámak, mint mindig.

Kata írta...

Mindkettő nagyon tetszik. Az elsőben a könyvoldal fogott meg, a második pedig valóban nagyon "Szilvis" :-), vidám és mozgalmas.

Hámos Beáta (betsie) írta...

Nagyon szépek lettek! :)

Mounier Noémi - Kolibri írta...

Szuper lapok, egy szuper kihívásra! :)
És engedd meg nekem, hogy egy Kreatív Blogger díjjal is megajándékozzalak! :P