2008. augusztus 18., hétfő

Nyári minialbum

Az augusztus 9-i scrap.hu találkozó közös projektje egy nyári minialbum készítése volt. A papírok és a címkék a 3bugs in a rug Summer kollekciójából származnak. Mellé kaptunk már pár kör mintájú szilikonbélyegzőt, szépséges szalagokat, és Juca jóvoltából egy szuper címkéket tartalmazó szókonfettit. Ja, meg persze az albumot.
Természetesen a helyszínen nem volt idő a teljes album elkészítésére, így nagyrészt másnap, otthon készítettem el az oldalakat. Soknál használtam a most nagyon divatos fólia technikát, a StazOn bélyegzőpárnákat, ami minden felületre fog, meg persze az elmaradhatatlan tintázást.
Az albumba a szalagokból lapozást könnyítő fülecskéket készítettem.
A külső borítóról sajnos elkevertem a képet, amint előkerül, azt is feltöltöm. Az album témája a horvátországi nyaralások, mivel nekünk ez a szívünk csücske még mindig, hiába jártunk már sok más helyen is Európában.

Szóval:
ennél az oldalnál Ali Edwards ötlete alapján, csak épp magyarosítva az ő munkáját, egy teljes oldalas "overlayt" tettem a fotó fölé.

itt végre használhattam a karácsonyra kapott KI Memories Lace cardstockomat is, ami gyönyörű csipkézett hatást ad a papírnak. Engem a hullámokra emlékeztet. A jobb oldalon pedig a Magna Hobbynál kapható bársonyos varázstranszfer matricával díszítettem. Annyira bejött, hogy vettem magamnak még egy teljes ívet itthonra is.


itt a jobb oldali címkét egy Designer Digitals freebie magyarosításával készítettem. ;)

újabb Ali féle overlay és tobzódás a közben megérkezett új bélyegzőimmel és tintáimmal.
itt a címkéről még hiányzik a szöveg, amint be tudom fogni apumat egy kis segítségre, helyére kerül az is.

Sajnos élőben sokkal jobban néz ki és sokkal érdekesebb is a fóliák miatt. A lapozgatós, tapogatós érzést egy monitor sem képes visszaadni.

14 megjegyzés:

Szunyo írta...

Nem tudom, hogyan fokozható még! :DDD Már amikor mellettem volt "kiskorában", akkor is nagyon dekoratív volt.
Szuper! A fóliák, a vadiúj ecsetek, a stílus, minden! A gyönyörű csipkepapírt pedig szerintem sok mindenki szívesen hazavitte volna! :PP

Rika írta...

Gyönyörű lett, Szilvi! Nem is merem megcsinálni a sajátomat, kishitű lettem ennyi jó ötlet láttán. Klassz munka! Köszi, hogy megmutattad.

BoBo írta...

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nehéz belevágni ezután. A csipkepapírról pedig azt jhittem készen vetted. És nagyon jó Oli is a képen:-)

szrjudit írta...

Óh-óh-óh! Ez szuper Szilvi nagyon tetszik!

csuti írta...

Hú Szilvi! Egy ideje csak nézem, és csak tátom a szám. Minden oldal nagyon klassz lett, most nagy-nagy kedvet egy albumkészítéshez.

Tina írta...

Ez tényleg gyönyörű!!:-O Engem előszörre a színek tökéletes harmóniája fogott meg - az apróságokat pedig böngészgetem, tanulgatok...;-))) Köszi a sok képet!!

_eszter_ írta...

hát ez egyszerüen szuper... :)

todido írta...

huh, hát szám tátva maradt. A színek, az összhang, a minden:-) Gyönyörű4! Igen erősen albumkészítésre ösztönöz engem is:-)

krisssz írta...

Fantasztikusan néz ki. Ilyenkor azonnal akarnék én is kézi albumot csinálni, aztán a következő percben meg rögtön mégsem, mert el sem tudom képzelni, hogy lehet ilyen szupi dolgokat kiötleni.:)

Szilvi írta...

Köszi mindenkinek! Nagyon aranyosak vagytok! (irul-pirul)
A félreértések elkerülése miatt: a lace cardstock boltból van, nem én vágtam!!! KI memories a gyártója.

Mesi írta...

Fantasztikus lett! Végre volt időm alaposan megnézegetni, irtó ügyesen megoldottad! És hiába érződik Ali E. hatása, nagyon Szilvis lett, és most én írom, hogy ez bizony nemzetközi terepen is tarolna!

Kata írta...

Csudajó lett. Egyéni, remekül visszaadja a nyaralás hangulatát. Nagyon tetszik!

Hámos Beáta (betsie) írta...

Gyönyörű! :)

Budaházi Brigitta írta...

Szilvi, még csak most jutottam el a blogok végignézéséhez.... ÁLLAT LETT AZ ALBUMOD!!!! Profi munka minden oldala és az egész is egyben! Óriási gratula!