2009. február 14., szombat

Boldog Valentin napot! :)Ez a dal került a scrap.hu februári kihívására készült oldalamra. Végtelenül egyszerű a szövege, de közben végtelenül ötletes is. Imádom. Az oldalhoz egyszerre használtam Juca digitális Valentin készletét és a hagymányos kit klub készletet is. Használtam még textilt (a jobb felső sarokban Love, Elsie textil matricát), amit kicsit öregítettem tintával és festékkel, mert túl élénk volt, plusz a love feliratot kiemeltem a piros folyékony gyönggyel. Használtam formalyukasztót, egy cakkos kört, csak nem igazán látszik, mert a pauszra pecsételt madárka alá tettem.
A képek egyike akor készült, mikor még csak barátok voltunk, a másik pedig kapcsolatunk első hónapjában kb. Ágika első kép oldaláról jött az ötlet, úgyis régóta őrizgetem bescannelve őket a gépen.
Odabiggyesztettem még egyetlen mondatot a tanulásról is a kép fölé, hiszen a másik kit klubos oldalnál már hosszú kommentben fejtegettem, miket tanultam Palitól.

Akkor a sok duma után itt a két oldal is:Ez utóbbi nem ilyen ferde élőben. Többen kérdeztétek a galériában, hogy hogy, hol készültek ezek a képek. Tehát Zsóryban, a kert végében két éve még egy ronda beton fal volt, amire Lillával ördögszarvat és glóriát rajzoltunk aszfaltkrétával.
Utána már csak odaálltunk Palival és bohóckodtunk, Lilla meg kattogtatott. Ilyen egyszerű.

Az ötlet Elsie Flannigantől jött, a blogján láttam 2007. októberében hasonló képet. Bár ott már nem találtam meg, feltöltöm ide a gépemre lementett változatot.

Ja, és örömmel jelentem, hogy a betonfal azóta ilyen szép formát öltött tavaly nyáron. Sőt, azóta tovább zöldültek arra a növények és a borostyán is kezdi szépen befutni a rácsot.

4 megjegyzés:

Vera írta...

Nézz be hozzám! :D

Atyus írta...

Tök jó a glória és az ördögszarv! Én is jót nevettem a képeken. :D
Nézz be a blogomba, van ott neked valami! ;)

{Hana} írta...

Nagyon jók a képek!!! :-)) Imádom, hogy ilyeneket csináltok :D Jó fejek vagytok nagyon :-)
Az oldalaidat meg külön imádom... szeretem a stílusod!!!!

Mesi írta...

Mindkét oldalt nagyon alaposan megnézegettem, irtó jók! Az ördög-angyal képek meg igazi elvont, bolond, poénos emberre vallanak, kicsit irigykedem most, hogy ilyen TÁRSAT találtál ehhez, de jó az ilyet már csak nézni is!!! Legyetek nagyon boldogok! (És dilisek)