2009. július 8., szerda

Első magyar scrapbook tábor

A scrap.hu szervezésében lezajlott múlt hétvégén, július 3-5. között az első magyar scrapbook tábor. Állati jó volt. Hogy mennyire, azt az bizonyítja, hogy 3 nap után is csak vegetálok a munkahelyemen, képtelen vagyok visszarázódni a "szürke hétköznapokba". Visszavágyom, na!

Először egy kis "színes, szagos" ízelítő:Minden nap termékeny alkotással telt.
Pénteken Erika és Mesi tartottak egy műhelyt a szárazdomborításról és a hozzá kapcsolódó technikákról. Ott született ez az oldal:

Valamint a gyakorlós anyagokból ez a képeslap:


A második napon Juca és Hana tartottak egy "órát" az öregítésről. Nagyon érdekes dolgokat mutattak. Gondoltátok pl., hogy a különböző teák (fekete, vörös, zöld stb.) különböző színű nyomot is hagynak a papírokon? Király!
Bár a vintage és az öregítés nem az én stílusom, mégis élveztem ezt a témát is. Főleg mivel egyik éjjel megálmodtam, hogy melyik kép lesz a tökéletes a workshop készletéhez. Ja, ki ne hagyjam: Tim Holtz fantasztikus Grungeboardját és distress tintáit is kipróbáltuk. Lehet, mégis megszeretem ezt a stílust. ;)
Hozzá tartozik, hogy a cím egyelőre csak digitálisan van rajta, mivel a tábor előtti nagy képnyomtatós rohamban kifogyott a patron a nyomtatóból és még nem volt időm pótolni. De valami hasonlót tervezek rá a valóságban is.

Végül vasárnap Tünde és én buzdítottuk az embereket a "glimmer mistek", vagyis csillámos pigmenttel kevert színes, szórófejes festékek és a maszkok kipróbálására. Szerintem nagyon buli, szinte minden oldalon használom azóta. Ezt az oldalt vittem demo projektnek:


Szombat este szuper stafétás játékot játszottunk. 12-en vettünk részt, mindenki kikészítette az alapanyagokat, képeket és instrukciókat egy-egy oldalhoz, majd egy székkel odébb ült és elkezdett dolgozni a szomszéd oldalán. 10 percet lehetett egy oldallal foglalkozni és csak egy valamit csinálhattunk vele. 10 perc után ismét odébb eggyel és így tovább, amíg körbe nem értünk. Nekem nagyon tetszik a végeredmény, mindenkinek köszönöm a közreműködést. A végső oldal ilyen lett:

És még mindig nincs vége a hétvége eredményeinek.... bár péntek este olyan agyhalott voltam a nagy zsongástól, hogy nem volt erőm ragasztgatni, azért szombaton, még a játék és éjfél után befejeztem egy kis projektet, amit egy éve tervezek. Az ötlet innen származik és így néz ki az előszobában:


Sajnos természetes fény hiányában nem túl jó a kép... És azt hiszem, egy kicsi keretet még teszek a kapcsoló alá is... vagy mellé.... na, majd meglátjuk.

Remélem, jövőre még többen leszünk, még tovább maradunk és még többet alkotunk. :DDD

2 megjegyzés:

Atyus írta...

Ezek már élőben is nagyon tetszettek!<3
Nézz be hozzám, vár egy kis felfrissülés!;)

Beandy írta...

Benézel hozzám? Elszürcsölhetnénk egy limcsit. ;-)