2009. augusztus 12., szerda

SBK virágok és Blog Candy

Bár már biztos sokan hallottatok róla, azért itt is elmesélem, hogy végre kaphatóak az SBK saját tervezésű, teljesen egyedi, kézzel készített (azért készíteni nem mi készítettük :D), textúrált papírvirágai!
Vannak 23 darabos színkombinációk különböző méretekkel, vannak 50 darabos 1-3 centis csomagok képeslapokra és minialbumkhoz, illetve ezekhez színben illő miltonkapcsok is.

Pár projekt, ahol ezeket használtam:

1) Képeslap Hanának -Vidám organza tasak (50 db-os)
Itt fehér tintával bélyegeztem, ill. fehér zselés tollal kereteztem, majd színes csillámos tollakkal színeztem a képeket és a végén virággal, gyöngytollal díszítettem a sarkokat.

2) Képeslap Jucának - Pasztell organza tasak (50 db-os)
Itt fóliát színeztem Tim Holtz Alcohol Ink-kel, majd StazOn-nal bélyegeztem a feliratot és az indákat. Végül ráragasztottam a virágokat és gyöngyöt nyomtam a közepükbe.

3) Otthon - őszi virágcsokor (23 db-os)
A virágok az őszi csomagból valók, a világos krém színű virágot egy pici barnával rétegeztem. Az oldal ötlete a júniusi CK magazinból való.

4) Még titokos oldal - Nyári virágcsokor (23 db-os), nyári fém és textil milton
Ez az oldal egy játékra készült, ami még nem ért véget, így maga az oldal titkos. De egy kis részt azért megmutatok belőle, mert nem csak a nyári virágcsomagot, de a textil és fém miltonokat is jól látni rajtuk.

Végül egy játékra hívlak titeket. Mivel ennyire kedvesen fogadtátok a mi kis rétünket, így egy Blog Candyt indítunk. A szabályok nagyon egyszerűek:

1.) Tedd ki a blogodra a lenti képet és linkeld hozzá a Scrap.hu Vadvirágos réten című cikkét.

2.) Ezután küldj egy e-mailt a blogod linkjével és a neveddel együtt a kitclub@scrap.hu címre.

A játék augusztus 20-án zárul, az addig beérkező blogok között sorsolást tartunk, a szerencsés nyertes pedig szabadon választhat magának egy virág csomagot és egy tasak miltonkapcsot.

1 megjegyzés:

{Hana} írta...

Köszönöm szépen itt is! :D ANNYIRA jól néz ki!! És tök guszta is ;-)