2009. október 25., vasárnap

Hétvégék

Úgy látszik, lassan csak fotó- és élménybeszámoló blog lesz itt, mert szkreppelésre nem jut idő mostanság.

Tegnap például IKEA-ban jártunk, vennünk kellett még egy Expedit elemet, hogy helyet találjunk ennek:


Ugyanis egy új kis állatka költözött hozzánk: Vacak, a tengerimalac lány. :)
A kolléganőm intézte az örökbefogadást... Vacak már 2 éves, előző gazdija nem tudott eleget foglalkozni vele, így úgy döntött, hogy új otthont keres neki. Vacak szuper ügyes és alkalmazkodó. Két hét alatt teljesen megszokta az életet nálunk, boldogan ugrál az új, emeletes ketrecében és szinte teljesen szobatiszta (leszámítva egy balesetet, amikor megtalálta az egyik sarokban a forgácsot, amit alomnak használunk és boldogan vackolta bele magát, hogy itt végre elvégezheti a dolgát. :) )



Persze az új bútor teljes szobaátrendezéssel járt, átforgattuk az íróasztalt, tologattuk a bútorokat, elköltöztettük a számítógépet, így végül ilyen lett a dolgozó és scrap szoba:


A múlt hétvégén otthon, illetve Zsóryban voltunk. Megünnepeltük a szülinapomat (megint), amire ilyen szuper tortával leptek meg anyáék:


Illetve az eső ellenére voltunk fotózni is (naná, az őszi fotózás elmaradhatatlan!), így egyik nap ilyen hatalmas széna bála előtt szórakoztunk:



Másnap pedig mókás gumicsizmás, esernyős képeket készítettünk. Úgyhogy lassan ihletet kellene kapnom egy kis scrappelésre.


5 megjegyzés:

Vera írta...

Megint micsoda beszámolót kaptunk! :) A malac birodalma csúcs, lennék nálad röfi.. :D A tortától kész voltam és nagyon szépek a képek! :O :) Ja és kukk be hozzám, majd ha ráérsz játszani! :)

Szunyo írta...

:DDD Nagyon hangulatos képek készültek!
A kis tengerimalac pedig édes! ;)
Mi is maradt ki? Ja, persze a blog dizájn: az is szuper!

ScrapMona írta...

Klassz kis képeket csináltatok, tényleg scrap oldalra valók. Újabb állatka? Halak még megvannak? Nálunk már nincsenek, csak a 2 vadászgörény maradt.

Merika írta...

Nézz be hozzám van itt Neked valami!!!!A pöttyös csizmád lenyűgözött!Szuper a tengerimalacka is!

ScrapMona írta...

Nálam is vár Rád a játék. Puszi