2009. december 26., szombat

Kreatív karácsony

Idén karácsonykor (többek között) színház jegyet ajándékoztam a szüleimnek. Természetesen scrappes ajándék-borítékban került átadásra. Az alap kétoldalas Basic Grey papír, így a boríték belseje is szép színes. A kék gyöngytoll pöttyök nem ilyen vad színűek a valóságban, csak a fotó torzít kicsit. A papír gombokat és a miltonokat Stickles csillámragasztóval kentem le.Egy kedves kolléganőm kis karácsonyi túlélő nasi csomagot kapott, mely egy forró csokis képeslapot és egy üveg karácsonyi muffint kapott. Persze az üveg csak a száraz anyagot tartalmazta, a tojást, tejet stb. még neki kell otthon belekeverni, ahogy a kisütés feladata is rá vár.
A képeslaphoz az SBK Karácsonyi képeslap készletét használtam, míg a muffinos üveghez (üveg az IKEA-ból) Paperfellow rénszarvasos ajándék címkéjét és a WW Rénszarvas táp freebie-jét. Persze mindkettőt kicsit átalakítva. A karácsonyi muffin receptje pedig innen származik, ha valaki kedvet kapott volna hozzá.Anya persze idén is ellátott minket mindenféle karácsonyi koszorúval, ahogy már a fenti képen is látni lehetett....
Kaptunk egy ajtóra való koszorút:

Egy nagyobb asztali adventi koszorút (sajnos nem vettem észre a fotózáskor, hogy a szalag lefordult róla. Sorry)

Na meg egy pici asztali adventit is (ami nem is koszorú, ha szigorúan nézzük). De ez a pici kivitel legalább a mindig zsúfolt konyha asztalunkon is kényelmesen elfért:


A karácsonyi fotókkal, illetve a sok szép karácsonyi lappal, amit kaptam, hamarosan jelentkezem. Csak most épp a pincében van fényképező és lusta vagyok lemenni érte. )

2 megjegyzés:

Merika írta...

Biztos örültek a színházjegynek, mi is azt is kaptunk Tinától! Nagyon szép a sok adventi dísz!További jó pihenést!

Atyus írta...

Ha ráérsz, kukkants be hozzám! Van számodra egy kis díjam! ;)