2010. március 27., szombat

Egy kis malackodás

Újabb malackodós történet következik. Nem kell semmi obszcénre gondolni, csak tengerimalacokról lesz szó. :D
Szóval egyik hétvégén kaptam egy marék petrezselymet a kedvenc zöldségesemtől a csajoknak. Gondoltam, feldobom a szokásos játszóteret és előkaptam egy hosszú scrapbook szalagot, majd ruhacsipeszekkel felerősítettem rá néhány, pár szálból álló csomókat.
Utána indulhatott a torna és a nyújtózkodás. A gazdi részéről pedig pörgött a videó (bocs a gyenge minőségért, csak mp3 lejátszóval készült), illetve kattogott a fényképező.


A képeket persze azonnal megosztottam a tengerimalacos fórumon található sorstársakkal, írtam hozzá pár mondatos kis dumát, amiből egy scrap oldal ötlete kezdett körvonalazódni. A képekhez, storyboardhoz és szöveghez a képregény stílus passzolt leginkább. Gyorsan ötleteket kezdtem keresni a neten és végül úgy belezúgtam ebbe az elrendezésbe, hogy lifteltem is. Az én oldalam végül ilyen lett:

A Rágcsávók cím a tavalyi Disney meséből ered, ahol titkosügynök tengerimalacok megmentik a földet. Nagyon édes.

Felhasznált anyagok: Bazzil kraft karton, Scrap táboros Shimmer Mist, Scenic Route Metropolis kollekció, AC Thickers betűk

1 megjegyzés:

Vera írta...

Hát ez über cuki volt! Jelentem a dagi mindent magának akar, a kicsioedig hagyja!!! :D Anyuka meg nem tesz rendet? :D Írtó helyük van Nálatok! ;)) (Az oldal is szupi, de azt már mondtam :P ) :D