2011. január 21., péntek

Új év, új oldalak

Wow.... be kell látnom, belehúztam scrap téren. Még véget sem ért az év első hónapja, de már hat oladalt készítettem. Persze ilyenkor könnyű, az idő hideg és nyálkás, hamar sötétedik, nem történik túl sok minden. Tehát akad idő a scrappelésre. (Nem úgy, mint a blogolásra, amit csúnyán hanyagolok mostanság. :()
Szóval téma és kép van bőven, új scrap cuccokban sincs hiány. Viszont be kell vallanom, rákattantam nagyon a liftelésre. Rengeteg kedvenc oldalam van lementve egy mappába másoktól és ha hirtelen akarok egy témát megörökíteni, kényelmes ezekhez nyúlni. Persze vigyáznom kell, hogy ne legyen ebből rendszer!
Szóval mik készültek mostanában? Karácsonyi oldalak PageMaps skiccek alapján:

Starbucks sztori:

A komment:

Karácsonyfák:

Mónika vázlat kihívására készült egy oldalam. Az idei újítás szerint minden hónapban egy scrap.hu tag kedvenc oldalát kell újraértelmezni. Hát, én végül szinte lifteltem Móni kedvencét, de így esett jól. :D

Aztán hozzájutottam az új, valentin-napi Fancy Pants papírokhoz, de nem kifejezetten szerelmes oldalt készítettem belőle. Maggie Holmes oldalát lifteltem:

Ma pedig a Cosmo Cricket Joy Ride készletével játszottam kicsit. Jó volt újra átlapozni a régi, 2006-os képeket, nosztalgiázni kicsit és felidézni a forró nyári, tengerparti emlékeket. :D Liftelve ismét, most innen.

A hatodik oldal kicsit karácsonyi, kicsit szerelmes, de nem igazán publikus, így ezt egyelőre nem tervezem megosztani a világhálón. :D

Plusz egy szuper scrappes hír: egyike voltam a szerencséseknek, akik Szabina nyereményjátékán megnyerték a Simple the Sweetest digi készletét. Már le is töltöttem, valami csodaklassz. Azt hiszem, ezért megéri visszatérni kicsit a digi scrap világába! :)

A másik nagy rajongás az Amazon Kindle lett. Eredetileg Palinak rendeltem karácsonyra egy ilyen ebook olvasót, főleg azért, mert szereti a külföldi napi- és hetilapokat, ill. sok olyan gazdasági könyvet olvas, ami nem is jelenik meg magyarul. De végül én is rákattantam, nem is kicsit. Gyakorlatilag én használtam Pali ajándékát, így inkább rendeltem magamnak is egyet. Mostmár mindkettőnknek van egy-egy és esténként egymás mellett olvashatunk. :) Jó volt újra felfedezni az olvasás élményét, rég volt ennyit könyv a kezemben.
A scrap.hu-n indult is egy Könyvklub, érdemes bekukkantani, sok-sok érdekes, izgalmas, tanulságos olvasmányt ajánlanak a lányok.

Végül egy mai kép: a pulcsim zsebében Mia vackol, ölemben pedig a Kindlet olvasom. Mi kell még? :)

1 megjegyzés:

Tipitá írta...

Tényleg sokat alkottál mostanában, és milyen jó mindegyik! Ma meg is lepődtem, amikor egy új oldalt láttam a scrap.hu-n.