2009. április 30., csütörtök

Tündérliget kihívásai

Tina Tündérligetes kihívásait folyamatosan figyelemmel kísérem, sőt, a legutóbbi kivételével eddig mindhármat tisztességgel teljesítettem is. A februárit még sikerült is időben végrehajtani, csak a leblogolására, vagy a képek továbbítására nem jutott már időm, a márciusit pedig húsvétkor vittük véghez Zsóryban, de ezzel talán benne vagyok a kitolt határidőben. :)
De most inkább csak a tisztesség kedvéért, játékon kívül számolok be.

Szóval februárban a rendrakás volt a feladat. Mivel csak fél éve költöztünk ebbe a lakásba, így egyelőre sehol nem halmoztunk fel lomokat és a dolgokat is sikerül a helyükön tartani. (Inlább azzal van a gond, hogy ki tegye a helyére... :D)
Ezért végül a scrape cuccaim között csaptam egy kis rendet. Egyrészt a dolgozószobában álló polcon már kezdtek elhatalmasodni a különféle papírkupacok. Szépen szétválogattam őket gyártó szerint és felcímkézve ledobozoltam mindet. Így legalább azt is láttam, mi mindenem van még itt. Illetve rendet raktam egy régi műanyag rekeszes dobozkában is, amit most két édes, rózsaszín, teccsó akciós "Craft organizer" dobozra cseréltem. Bizony, bizony! Ez a hivatalos rendeltetése is. :) Tehát előtte és utána:

Ahogy említettem, a virágültetés húsvétkor valósult meg. A túlburjánzott kaktuszféléket ültettük szét több cserépbe, vagy nagyobba helyeztük át őket. Így legalább nekem is jut néhány a pesti lakásba. :)
Munka közben:
És akik már elnyerték új helyüket:

Köszönöm mindenkinek, aki új játékra hívott, ha visszatértem a hosszú hétvégéről, vasárnap este, mindenképp megmutatom az első oldalaim. :) Úgyis sokat foglalkoztat ez a téma mostanában... de ez hamarosan úgyis kiderül majd. :)

Nincsenek megjegyzések: