2007. november 27., kedd

Digi csokor

Mostanában idő hiányában szinte csak digitális scrapbookkal foglalkozom. Megvan az a kétségtelen előnye, hogy bármikor félbe lehet hagyni, nem jár rumlival, így elpakolni sem kell utána, és rengeteg szuper cuccot lehet ingyen beszerezni, illetve a fizetős készletek sem kerülnek csillagászati összegekbe, ellenben azonnal hozzá lehet jutni.
Szóval éljen a digi :)

Ami pedig most nagyon tetszik, az [Ksharonk] stílusa, oldalai és digitális készletei. Úgyhogy ezen a legutóbbi pár oldalon le sem tagadhatnám a hatását, sőt, van amit egyenesen lifteltem.
Ez az oldal egy freebie template [Ksharonk] blogjáról. A kommentáron és dátumon kívül semmit nem kellett csinálni vele. Csak azért teszem fel ide, mert nagyon tetszik a színe és a stílusa.
Komment: "Patri! Imádnivaló vagy! Egy eleven, csupaszív, vidám kiscsaj. :-) Csudaédes pofákat vágsz és a szöveged is CSÚCS!"

Itt szintén minden Ksharonk, bár már nem template. Szunyónak igaza van, nagyon szeretem mostanában ezt a zöl színt :D Talán kicsit már túlzásba is viszem...
Komment: "Mama mindig azt mondta, hogy legyünk jó testvérek. Szerintem sikerült! :)"

Éééés végre valami, ami nem zöld ;)
Ha jól emlékszem, 14 évesen kaptam az első Converse Chuck Taylor tornacipőmet (amit a mai napig hordok...) Jó sokat kellett vitatkoznom anyáékkal, hogy ez nem egyszerűen csak egy tornacipő, hanem életstílus. Azóta hozzászoktak a gondolathoz, én pedig még két Chuckra tettem szert az évek során.
Komment: "Anyáéknak csak egy dorko, a lányoknak egy trampli tornacipő, de nekem a Fiatalság és a Szabadság!"

Felhasznált anyagok: ecsetek: Boris Stanojevic - Coffee stains és LA Fairy - Rock Symbols, varrás: Maryann Buchanan, keret: Leah Riordan - Funky Floral, fonts: Trashed, CK Love Note és Journal, minden más [ksharonk] design

És a végére egy ráadás.
A scrap.hu-n
véget ért a 3. scrap-stafétánk is. Én Zsuzsi képeit kaptam, amit nagyon nagy élvezet volt oldalba önteni. Angi pofija imádnivaló és amúgyis régóta terveztem egy rózsaszín oldal készítését. Köszi az élményt Zsuzsi!

Felhasznált anyagok: papír: Sande Krieger - Pink October Kit, varrás: Shabby Princess, keretek: Leah Riordan és Merkeley Designs, cetli: Ksharonk desings, tag: Oscraps, monogram: Vicki Stegall, brush: Shannon Freeman, font: Journal, masni: Ellie Lash, kör pecsét: Jan Crowley

3 megjegyzés:

Budaházi Brigitta írta...

Szilvi, az oldalaid CSÚCS jók lettek! A digiről írt gondolataid pedig igazak! Én magam is olyan nehezen tudom hanyagolni. Hol ez hiányzik, hol meg a papír és a maszatolás!
Mind a 4 oldalad tele van érzelemmel, a dizájn tökéletes, friss, vidám oldalak! Gratulálok!
Ja, és, bevallom, imádom ksharonk stílusát, úgyhogy még elfogultabb vagyok most az összeállításaiddal. Ha nem felejtem el, állandóan letöltöm a blogjáról a Friday freebie-t, és büszkélkedhetem 1 kommentjével is! :)

N.Zsuzsi írta...

Valóban megvannak a diginek ezek az előnyei, én éppen ezért kezdtem bele :D
A szkrepek nekem nagyon tetszenek, bírom, hogy nem túlzsúfolt és egyből a lényegre vezeti a szemet.
Angi-szkrepet meg nem győzöm dicsérni :)*

Szunyo írta...

Szerintem is nagyon vidámak! :))
Jók lettek nagyon!
A sportosat is eltaláltad! ;)