2007. november 23., péntek

Újra péntek!!!

Megint nem jutottam scrapbook közelbe egész héten. Nem tudom, ki volt az az őrült, aki azt merte állítani, hogy az ötödév laza. :o
Ha már úgyis hatalmas rumli lett az asztalom körül, akkor lendületből két oldalt is csináltam :) Persze egyik sem olyan lett, mint ahogy elképzeltem, de ezen már meg sem lepődök. Viszont nagyon bejön ez a 8,5X11 inches méret.

Az egyik oldal anyukám kislánykori képét örökíti meg. Tetszik a nyakában lógó fénykepezőgép. Ahogy a kommentár is írja: "Eddig sem kételkedtem, kitől is örökölhettem a fotók iránti rajongásom és Lilla a fotós tehetségét. De íme a bizonyíték!" Egyébként ez a Zenit fényképező még a mai napig megvan, működik is, legalábbis azt hiszem, Lilla most épp ezzel fedezi fel az analóg gépek világát.


Felhasznált anyagok: BasicGrey Stella Ruby papírok, American Crafts karton betűk, K&Company gémkapocs, Daisy D's tag, Pebeo akrilfesték, 500ml brush (vintage children), Jennifer Pebbles - Swank Labels, SK tombola

Emlékeztek még a "Kíváncsi füzetekre"? Én is feltettem magamnak pár kérdést a kedvenc dolgaimról.
Bár ezek folyamatosan változnak, mégis érdekes néha feljegyezni, miket szeretünk éppen... Készítettem hozzá egy kis kártyát is, amit saját kézírással töltöttem ki, majd kiszíneztem a szivárványt is csillámos tollakal :) Bár egyáltalán nem ilyennek terveztem, mégis megszerettem ezt az oldalt. A "kedvenceim" feliratot először narancssárgával
bélyegeztem, ami túl rikító volt, így rábélyegeztem még egyszer zölddel. Így a szín már elfogadható volt, de nem látszottak a betűk. Tehát utolsó korrekcióként kihúztam a körvonalakat fekete tollal. Már csak az arányos betűtávolságot kellene gyakorolni. :)

Felhasznált anyagok: Daisy D's és BasicGrey papír, Heidi Swapp és Rayher akril bélyegző, BasicGrey karton szív, akrilfesték, keret - Echoes of Asia (CK online)



Ha valaki kedvet kapott a komment-kártyához, az letöltheti freebieként itt, vagy a képre kattintva. Mivel annyi édes gyerekekről szóló oldalt látok, így készítettem egy gyerek változatot is kedvenc mesével, játékkal, dallal stb.
A freebie természetesen fekete, mindenki úgy színezi, vagy nem színezi, ahogy csak szeretné.

A kártyához felhasznált anyagok: Cardboard borders - Line Prado, Ali doodles, Mou Saha és SS Play Time fontok

Remélem, hasznát veszitek. Jó munkát! ;)

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hűűű ^^ Tök prof :D az első is nagyon tetszik, annyira jó a színvilága!! :) mondjuk nekem fura a méret, valahogy fölül-deleginkábbalul soknak tűnik a tér :S de jó az a kártya is :)
A második is király, bár ha már sokadszorra látom.. ;) nem feltűnő de kicsit mintha a fotó élénkebb lenne :) mondjuk nem nagyon értek az ilyen árnyalat meghatározásokhoz :S De a szivárvány is jó meg a szivecske ééédi ;) ((amúgy csomóan megdicsérték az eprecském a táskámon :D bár volt aki megkérdezte, hogy hugom csinálta-e ^^)) A betűk meg szerintem olyan ... szeleburdin a jók :D A freebie pedig klassz :)

N.Zsuzsi írta...

A freebiet köszi, mindjárt viszem, köszi :)
A 2. képed nagyon tetszik, mozgalmas a stalibilása ellenére is; a színek harmonikusak, a betűk meg egyáltalán nem baj, ha nem állnak katonásan, sőt :D

Budaházi Brigitta írta...

De jó látni újra oldaladat, Szilvi!
Nagyon tetszenek a színek, a második Daisy D's papír az egyik kedvencem, én is felhasználtam a receptkártyákhoz ...
Nagyon meleg, barátságos oldalak lettek! Tetszik a freebie is. A freestyle jól áll, és nagyon megy is neked.
G.

Bea írta...

Szia, nagyon jó a kedvenceim kártya!

Lementettem én is, nem baj, ha a blogomon viszontlátod?

Üdv: Bea

Unknown írta...

Szokás szerint ezek is nagyon tetszenek. :)
Jól látom, hogy beszereztél egy varrógépet is?
A freebie csúcs! Már azt is tudom, hogyan fogom felhasználni. :)
Továbbra is örülök, hogy "blogolsz". Csak így tovább!