2007. november 9., péntek

Végre vége lett ennek az őrült hétnek (na jó, holnapra még van 3 oldal fordításom...), úgyhogy scrapbookozhattam kicsit.

Az oldal Janelle Richmond legújabb vázlata alapján készült. Tetszik, ahogy egymásra nézünk ezen a képen. Tökéletesen illett hozzá egy gondolat, amit már rég szeretnék oldalba foglalni.
A kommentár tehát: "Egyszer azt mondtad, azért szeretsz, mert olyannak látlak, amilyen lenni szeretnél. ... Müller Péter szerint pedig: "ha azt mondod "olyannak szeretlek, amilyen vagy", nem igaz! Mert ha valóban szeretsz, többnek látsz, mint amilyen vagyok." Ti aztán tudtok valamit." (Az utolsó mondat arra vonatkozik, hogy ez egymástól teljesen függetlenül jelentették ki... Pali soha nem olvasott Müller Pétert, ráadásul ezt még a Szeretetkönyv megjelenése előtt mondta. :D)
Az oldalon felhasználtam a tomboláimat is. Photoshopban többet összefűztem, a dátumot természetesen aktualizáltam, majd tűvel "perforáltam" az illesztéseket.
A kommentár keretéhez Anna Journalinaling Boxes vol 1. készletéből nyomtattam egy dobozt, majd a belsejét művészkéssel kivágtam és az így kapott keretet merített papírra ragasztottam, végül újra körbevágtam. A merített papírt előtte galacsinná nyúrtam, majd kisimítgattam, a plasztikusabb hatás kedvéért.

Felhasznált anyagok: Basic Grey Perhaps papírok, Anna Journaling Boxes vol 1., Basic Grey kaparós matrica, Love Elsie textil (!!!) papír - csúcs szuper, Swarovski ragasztható kristályok, SK tombola jegyek

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!
Nagyon jó lett! :D
Látom szereted ezt a fajta zöld színt. Még szerencse, hogy a stafétádra is valami ilyesmit tettem. :P

Névtelen írta...

Jaj, de szépek vagytok! :)
Majdnem olyan szépek, mint ez a virágos papír. :)
Köszi a részletes leírást!
Jó hétvégét!

Szilvi írta...

Jujj, Mari ne csigázz. Így is olyan kíváncsi vagyok milyen lett! Főleg, hogy az én képeim készültek el elsőnek :)
A kedves szavakat pedig mindkettőtöknek köszönöm!