2008. július 21., hétfő

Alkotó blogoló

Az a megtiszteltetés ért, hogy Krissz nekem adta tovább a magyar Alkotó Blogoló díjat, amit Zsuzsi alapított. Köszönöm nekik!
Nagyon sok szép és új oldalt találtam én is ezen díj és persze az eddigi díjazottak révén, külön érdekes volt pl. a varrós oldalakat nézegetni, amivel én egyelőre csak gondolatban foglalkozom. :)

A feltételek igen egyszerűek. Aki díjazott, az maga is díjazóvá válik, és továbbadja 2 bloggertársának.
1. Kiválaszt 2 olyan blogolót, aki neki kedves, akinek az alkotásait sokra tartja
2. Meg is indokolja, hogy miért éppen őket díjazza
3. Majd hagy az illető oldalán egy üzenetet, amiben felhívja a figyelmét rá :)

Bármelyik magyar blog díjazott lehet, ahol alkotó tevékenységről tesz tanúbizonyságot annak írója. Lehet az bármilyen kézimunka, scrapbook, kreatív gasztroblog, ez csak a díj átadóján múlik.

Sajnos a választás nem egyszerű, sőt! Csak abban reménykedem, hogy akinek a két fős limit miatt nem adhattam tovább a díjat, az hamarosan megkapja másoktól. :)
Szóval ki lett végül az a kettő, aki szintén alkotó blogolóvá válhat?

1. Juca, aki párhuzamosan többféle kreatív, alkotó tevékenységet is űz, magas színvonalon, ráadásul három gyerkőc mellett. Le a kalappal! Üvegfest, varr, szkreppel, képeslapokat gyárt, szépeket (és biztos finomakat is) süt és még ki tudja mi mindennel foglalkozik. ;) Ráadásul nagy öröm és kellemes élmény vele együtt dolgozni a scrap.hu szerkesztésében.

2. Tina, aki a digitális scrapbook mellett nagy örömömre hagyományos oldalakat is szép számmal alkot. Egyszerű, de kifinomult stílusával, gyönyörű fotóival mindig levesz a lábamról. És akkor még a dobozkáit, ajándék táskáját nem is említettem. Külön poén, hogy először véletlenül találkoztunk egy külföldi scrapbook oldalon. :)

3 megjegyzés:

Szunyo írta...

Nagyon szépen köszönöm. :)) Nagyon jól esik.

Tina írta...

Szia Szilvi, nagyon jól esik, hogy éppen engem választottál, megtisztelő! Adom is tovább!:-)

{Hana} írta...

GRATULÁLOK!! Szerintem tökéletes választás voltál :-)))