2008. július 6., vasárnap

Itt a nyár... kell egy új bikini

Minden nyarat így indítok, mégis ritkán találok olyan bikinit, ami tetszene. Nem szeretem az átlagos darabokat, az egyszínűeket, a nagyon mintásokat, a harsány színűeket, a horgoltakat, meg a többit. Valami speckó kellene... azt hiszem, ezért nem vettem öt éve olyan bikinit, amit igazán szeretnék. De most eljött az idő. A Calzedonia Have fun kollekciójában igazán fiatalos, egyedi bikinik vannak... szerintem.

Katalógus alapján a nagy kedvenc ez a darab volt:











Bal oldalon szemből, jobb oldalon hátulról, ugyanaz a bikini. Most mit mondjak? Csupa mókás firka (scrapbook szakszóval doodle), muffinok, koponyák, smileyk... plusz egy kalózos halálfej a fenekén. 100% Love, Elsie. Nagyon tetszett. Volna. Csakhogy felvéve már elég unalmasan mutatott a csupa fekete-fehér, ráadásul a felsőrésze szivacsos, amit nem szeretek. Így ő kiesett.

Helyette ezt vettem meg:
Igaz, a Disco Chic felirattal annyira nem tudok azonosulni, de állati jó a színe (szerintem), plusz belezúgtam abba a kis lemezbe a közepén. (Bár azt hiszem, a világ legnagyobb baromsága fekete fém díszt tenni egy bikinire... öt perc napozás után szétégeti a bőröd. :D)

Szóval mostmár jöhetnek a csajok jövő hétvégén! Lesz miben parádézni a fotókon. ;) Aztán vár egy Tisza-túra, egy horvát nyaralás és persze az Aquapark Mogyoródon. Éljen a nyár!

És ha már nyári élmények, akkor két totál nyári oldal az új scrap.hu-s készletből:

Egyik nap Palitól kaptam egy e-mailt, benne ezzel a fotóval és két szóval: scrapbook fotó. Gondoltam, hagy örüljön, készítettem neki egy oldalt belőle. :)
A kép egy hétköznap este készült, mikor kimentek munka után strandröpizni a kollégákkal a Dec***lon parkolójába.
A teljes alapkartont Fiskars sablonnal száraz-domborítottam. Görcsöt kapott a kezem a végére, az tuti. Az elrendezés pedig Becky Fleck vázlata alapján készült.

Felhasznált anyagok: Csobbanás készlet, Maya Road komment bélyegző, Fiskars domborító, folyékony kréta


És egy másik oldal, ugyanabból a készletből. Ez a kép 2004-ben készült Rovinjban Lilláról és rólam. Itt a bélyeg utánzatú papírszéllel játszottam egy órát Juca sablonja alapján.
A komment keretét Elsie bélyegzővel nyomtam fóliára kék akrilfestékkel. A betűket már csak rá kellett kaparni. A zöld kartonra pedig szintén Elsie virágbélyegzőit használtam.

Felhasznált anyagok: Csobbanás készlet, Love, Elsie bélyegzők, ATM matricák és karton dísz.

3 megjegyzés:

Mounier Noémi - Kolibri írta...

A bikinis résznél jót mosolyogta több ízben is! :) Egyrészt mert nálam is hasonló gondokkal indul a nyár... másrészt ez a kis lemezecske! :)
Az oldalak hihetetlen jók! Tele a nyár jóságával!!! Annak színeivel!! Az elrendezés megincsak nagyon tetszik, mind a kettőnél!! Szuper!!! :))

FauveDesign írta...

I am sorry,your link on the Amelie blog was not working.Maybe you can send it again?Many thanks fauve

inspired by Amelie

Hámos Beáta (betsie) írta...

Nagyon tetszik mindkét oldalad! Klasszak ezek a papírok! A domborítás is nagyon tetszik, na és persze az elsie-s cuccok! <3
Igazi nyári hangulatú lett ez a bejegyzésed! :)