2008. január 9., szerda

2008-as naptár

Ez az első sk naptáram, ami digitális formában készült. Pálesz karácsonyi ajándéka volt, ezért csak most kerülhetett ki a blogra.
Minden oldalhoz Ksharonk templatejeit használtam, mivel csak két napom volt az elkészítésére. Úgy döntöttem, hogy nem az adott évszakhoz tartozó képeket használom fel, hanem a naptárnak egy saját témája lesz, a 2006-os franciaországi nyarunk. Pali kint dolgozott egy évig és a nyarat én is kint töltöttem vele. Sokat utaztunk, bejártuk Bretagnet és a Loire-Atlanti régiót. A hónapok egy-egy kirándulás emlékét őrzik időrendi sorrendben. Év végén pedig csak le kell vágni róla a hónapokat és kész egy minialbum ;)
Az oldalak aljára illesztettem photoshopban a naptár részt, majd fotópapírra kinyomtattam a kész képeket és fotóstúdióban lespiráloztattam.
A teljes oldalak így néztek ki:

Az egyes hónapok képei pedig így:

8 megjegyzés:

krisssz írta...

Nagyon tetszik a naptárad! És szuper ötlet, hogy év végén sem megy veszendőbe, hanem megmarad albumnak.A színei meg annyira finomakm jól passzolnak a képekhez.

Unknown írta...

Nagyon klassz lett!
Gondolom volt sikere!
A naptárból minialbum gondolat pedig őrült jó! :)

Kata írta...

Nagyon tetszik!

Hámos Beáta (betsie) írta...

Hú, nagyon szuper lett! A januári a kedvencem!
Tényleg nagyon jó ötlet, hogy minialbum lesz belőle!

Móni írta...

Bár láttam, hogy készül valami a "műhelyben", de a végeredményről eddig lemaradtam. Tényleg nagyon jó!

hannakj írta...

wow! Soo cool calendar. Love it all!!

Budaházi Brigitta írta...

Nagyon klassz lett a naptár. Jók valóban az ilyen gyorskezű dolgok is. De, azért, Szilvi Te is kellettél hozzá... a képekhez meg Pali is. :) Szuper az egész.

Bea írta...

Kedves Szilvi!

Teljesen kezdő vagyok úgy a scrapbook, mint a blogolás tekintetében. Számomra mindkét szempontból példaértékű az oldalad!!! Köszönöm, sok ötletet merítettem Tőled, ha nem bánod. Többek között megnéztem ezt a slide.com oldalt, össze is állítottam egy próba-slide-ot, de egyszerűen képtelen vagyok rájönni, hogy tudom ezt a blogomba tenni. Odáig oké, hogy bemegyek a slideshow-khoz az új elem hozzáadásán belül... de ott úgy látom, mintha a slide.com-ról nem engedélyezne feltöltést. Kérlek segíts, hogy hogy kell ezt csinálni? (Konkrétan mint oldalelem szeretném, de mint bejegyzés is érdekelne.)
Nagyon köszönöm és ne haragudj, hogy így ismeretlenül ilyennel terhellek: Bea