2008. január 7., hétfő

Blog Encyclopaedia Challenge - A

A pickleberrypop fórumán indítottak egy Blog Encyclopaedia Challenge-t. A kihívás abból áll, hogy végig kell venni az ABC betűit és megírni a saját enciklopédiánkat, felsorolni az adott betűvel kezdődő szavakat, amik fontosak nekünk és persze ki is kell fejteni a kötődés okát. Semmilyen egyéb kötöttség nincs (pl. időbeli rendszeresség, vagy egy betűhöz kapcsolandó szavak száma). Az egésznek a célja csak az, hogy a blogok olvasói és a scrapbookerek jobban megismerhessék egymást. Remélem, a hazai bloggerek közül is csatlakoznak majd páran! (Meg persze azt is, hogy lesz türelmem végig is csinálni ezt a kihívást ;) )

Akkor rögtön itt az A betű:
Alvás: gyerekkoromban híresen rossz alvó voltam, de ez mára megváltozott. Bárhol képes vagyok elaludni: buszon, vonaton, kocsiban stb. De azért Palival összebújba esik legjobban az alvás, ja és persze tanulás közben/helyett, ahogy az az alábbi képen is látható. (Mellesleg itt úgy sikerült elaludnunk, hogy közben sült a krumpli a konyhában. Mire felébredtünk, már csak elszenesedett csonkok maradtak belőle. Még jó, hogy a koliban 10 perc után automatikusan lekapcsol a tűzhely) :D



Anya: Aki a legfontosabb minden ember életében. Jó tudni, hogy van egy ember a világon, akire mindig számíthatok, aki hisz bennem és büszke rám és aki bármikor tűzbe menne értem.

Apa: Nagyon szeretem a családomat, így természetesen apukámat is. Állítólag nagyon hasonlítunk kívül-belül egyaránt, ami nem kis büszkeséggel tölt el.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon jó ötlet ez a személyes enciklopédia, már én is gondoltam rá, hogy majd ilyet is szeretnék alkotni!! remélem a Ti munkáitok inspirációt adnak hozzá...!!!:)

Szunyo írta...

Nagyon klassz!
Az alvós kicsit hasonlít önmagam egyetemista múltjára. Hehe.
Apukádé meg fantasztikus! A színek, az elrendezés, minden. Jó egy kis napsugarat látni ebben a téli időben! :))

Unknown írta...

-Aztán a w-ig meg se állj! :) Jó ötlet ez is. Sok sikert hozzá!
Nekünk is volt annak idején egy kifejezésünk, ami így hangzott: -Lefekszem kicsit tanulni. :)
-Az Apukádról szóló oldal az egyik régi kedvencem Tőled. Csak most fedeztem fel, hogy a félkör csőszegecsekből lett kialakítva!? Jól látom?

Kata írta...

Nagyon jó ötlet az enciklopédia.
Szuper ez a kép apukádról, ismerős volt, már láttam valahol régen és nagyon erősen megmaradt az emlékezetemben, ebből is látszik hogy időtálló alkotás. Nagyon tetszik a sárga-barna kombináció a kis kékkel a papíron és díszítőkön, abszolút harmonizál a fotóval!

Hámos Beáta (betsie) írta...

Az enciklopédia tényleg nagyon jó ötlet, külföldi blogokon már láttam! Lehet, hogy átveszem majd, ha időm engedi! :)
Apukád oldala pedig fantasztikus, nagyon tetszik. Ugye nagyon meglep, hogy pont tegnap vettem ilyen papírokat? :D

Budaházi Brigitta írta...

Az egész enciklopédia ötlet nagyon jó, és becsüllek, hogy belevágtál! Várom minden betűjét! Az A betűből MINDEN egyes összeállításod tetszik.
PS: Na, igen, ez volt az az apukás, amiről beszéltünk.