2009. január 20., kedd

Sok jó ember az Interneten is...

Mesi, egy kedves virtuális, szkreppes barátnőm (na, a barátságoklevelekről is nemsokára!), akit szerencsére már személyesen is ismerhetek, egy nagy virtuális összefogást indított el.
Egy barátnőjének sajnos egy szerencsétlen zárlat miatt leégett a lakása, az édesanyja kórházban fekszik, a kutyusuk bennégett és a lakás is romokban. Ahogy gondolom, most Anita egész élete is. El sem tudom képzelni, min mehet keresztül ezekben a napokban.

Szóval a részleteket Mesi blogján olvashatjátok. Ha a lényeget akarom kiemelni, akkor:

"Kérlek benneteket, akik olvassák a blogomat, fogjunk össze egy kicsit. Annyi kreatív embert ismertem meg, talán tudnátok picit segíteni - nem anyagiakkal, hanem szeretettel, szépérzékkel, ötletekkel! Tudom, hogy ez egy olyan blog, amit elsősorban a scrap miatt olvasnak, olvastok, de járnak ide varrogatók, üvegfestők, egyéb kreatív tevékenységet űző emberek is: ha bárki kedvet érez magában, hogy egy kedves tárggyal, varrott holmival, bármilyen KÉZZEL KÉSZÍTETT és nem vásárolt, apróbb vagy nagyobb ajándékkal egy kis meglepetést szerezzen a barátnőmnek, nézzen át ide! Nyitok egy újabb blogot Anitának ajándékba, amit egyelőre titokban tartunk a barátokkal, akik mind-mind azonnal jöttek és segítettek a romeltakarításban, intézkedésben, újjáépítésben. A blogon megörökítjük a lakásfelújítás nehézségeit és már most nagyszámú vicces pillanatait, a lépéseket, ahogy a csúnya fekete valamiből egy szép kis lakás lesz újra, és ha valaki szeretne valamit üzenni, vagy küldeni akár csak egy "Szorítunk Neked!"-képeslapot, itt meg fogja találni Anita, amikor vége lesz az egésznek. Úgy terveztem, hogy a lakásavatón átadjuk neki ezt a blogot, és akkor majd más szemmel fogja látni az egészet.

Még egyszer a link:
Anita új otthona

Kérlek, add tovább, linkeld be, hogy minél több kreatív csajhoz eljusson - ha csak ennyit segítesz, már az is nagy dolog!
Mindenkinek köszönöm!"


És én is köszönöm mindenkinek, aki velem együtt segíteni próbál, vagy továbbadja ezt a kérést.

Nincsenek megjegyzések: