2009. január 4., vasárnap

December napról napra - Finishben

Lassan befejezettnek nyilváníthatom a decemberi albumot. El sem hiszem, hogy képes voltam végigcsinálni.... Így állok most:

15.

Karácsonyi készülődés jegyében megkezdtem a sort a fodrásszal. Szeretem, hogy ilyen kis vicces, kunkorira szárítja a csajszi. :) A papírok mellett egy hugitól kapott csomogalópapírt is felhasználtam.

16.-17.
Kedden volt a céges karácsonyi vacsora, másnap pedig a munkatársaktól kapott tippek alapján összeállt az ünnepi menü. :) Sok-sok bélyegzés, némelyik akrilceruzával színesítve, pár kézzel vágott dísz BG papírokból, Jenni Bowlin komment kártya

18.-19.
Megörökítettem az ajándéklistát is egy Prima komment címkén, BG betűmatricákkal és Lidlből való filc díszekkel. A legtöbb cuccot vagy a netről szereztem be, vagy s.k. készítettem.
Mellette pedig azonnal stílusosan a saját kívánságlistám, persze elrejtve a kíváncsi szemek elől. :) A filc őzikét rózsaszín csillámmal dobtam fel. :)

20.
A bal oldali a boríték hátoldala pár matricával és egy bélyegzett mintával díszítve.
Jobb oldalon egy CK freebie, egy quick page alapján készült oldal. Hibridnek is mondhatjuk, mert csillámozott számokkal, csillámos kör bélyegzéssel és két strasszal is kiegészítettem a valóságban, plusz digitálisan tettem rá a címet a sablonra. A digi alap akkor készült, mikor nem nagyon volt időm ünnepek előtt, a díszítés pedig tegnapi.

21.
Ugyanúgy quick page, ugyanonnan. Annyira tetszett, hogy mindenképp fel akartam használni. Csak a dátum és a szalag hagyományos rajta.

22.
Az első szabi napon becsomagoltam az ajándékokat. Persze kicsit csaltam, mert szenteste készült kép is került rá. A közbeékelt címkén az egyéb 22-i történések (sütisütés anyával, meglepi vacsora Palival) kerültek.

Ha megfordítjuk a címkét.

23.
Lillától kaptam névnapomra a Butlersből ezt a sütiszaggató formát.. egy angyalszárny, amit a csésze szélére lehet akasztani. Természetesen karácsonykor mézeskalácsot szaggattunk vele. Nagyon édes, meg akartam örökíteni.
Az idézetet szintén a CK-en láttam, csak legyártottam magamnak magyarul.
A kép fölé tettem egy fóliát, amire indákat és hópihéket bélyegeztem fehér StazOn-nal.

A fólia átfordítva.

24.
Fadíszítés Palival. A fának különleges története van, már a daráló jött volna érte, mikor elhoztuk.. valahova ezt is besűrítem majd.

Ez egyelőre az utolsó oldal, de elképzelhető még a folytatás...

5 megjegyzés:

Szunyo írta...

Nagyon klassz lett és gratulálok, hogy meg tudtad csinálni, nem is akárhogyan! :))

Unknown írta...

Hűű, nagyon jó lett, csak ámulok és bámulok ;) Kedvet kaptam tőled, lehet, hogy jövőre én is belevágok. Üdv.: Szabina

ivi írta...

De jó neked, hogy van egy ilyened! Olyan jó lehet nézegetni, lapozgatni! Én is kedvet kaptam egy ilyen szuper kis albumhoz, csak jó lenne ha valaki megcsinálná helyettem :), mert én nem valószínű hogy végéigcsinálnám... Minden nap fénykép vagy írás vagy valami történés?!?!
De annyira tetszik ez a tiéd, hogy lehet, mégis megpróbálom. (Majd egyszer:)

Atyus írta...

Ez az album még mindig nagyon tetszik! :)
A látogatásom fő oka az, hogy jelöltelek egy játékra, kérlek nézz be a blogomra!

Vera írta...

Uih, nagyon szép lett a naplót